Wie zijn wij

Wij zijn Exclusive Bully Inc. (EBI) een kennel die is gespecialiseerd in het fokken van hoogwaardige, exclusieve American bully XL in de kleuren Champagne, Blauw, Sable en Tri color.

Wij zijn begonnen met Exclusive Bully Inc. (EBI) omdat wij zagen dat er al een heel aantal mooie honden liepen, maar de exclusieve honden zoals wij die voor ogen hadden was er nog niet. En zo ontstond er een plan om deze zelf te gaan creeren.

Wat wij van Exclusive Bully Inc. (EBI) in onze honden terug willen zien is een goed karakter, een exclusieve look en een grove bouw. Een goed voorbeeld hiervan is onze teef Golden eyez Moet, met haar goud gele ogen en champagne is zij een echte aanwinst voor EBI. Ook onze reu Fist of Fury Sox zijn te herkennen aan hun goud gele ogen, deze ogen zijn een typisch kenmerk van het Sunline bloed dat deze American bully XL met zich mee dragen.

Wij van Exclusive Bully Inc. (EBI) hebben al onze honden in huiselijke kring opgevoed. Al onze honden zijn dan ook zindelijk en worden op maat getraind. Ook voor onze teefjes willen wij het beste, dit betekend dat zij na elk geproduceerde nest een jaar rust krijgen.

Bent u geinteresseerd geworden in onze honden, u kunt onze kennels vinden in Nederland en Duitsland. Ook kunt u ten alle tijden een kijkje nemen op onze FACEBOOK ,INSTAGRAM of TWITTER.

Voor specifieke vragen kunt u mailen naar info@ebixlbully.com